Spring naar inhoud

De spirituele dimensie van Corona

Inleiding (geschreven januari 2022)

Dit gedeelte van “Corona Natuurlijk Genezen” probeert om zicht te geven op de meer verborgen aspecten van de Coronacrisis. Tot deze verborgen aspecten hoort niet alleen Corona als ziekte, maar ook wat de Corona maatregelen en vooral de Corona-vaccinaties met ons doen.

De volgende pagina geeft een sfeerbeeld. Het gaat over een klein jongetje. Hoe beleeft hij Corona en de vaccinatie? Het kleine jongetje is nog onbevangen. Hij beleeft Corona niet als ziekte. Hij is geïmponeerd door het fenomeen. Van hieruit probeer ik een zinnebeeld op te bouwen van wat Corona is. Ik beschrijf ook hoe ikzelf de Corona-energie in 2020 beleefd heb.

Corona heeft alles met (spiritueel) niet-kunnen ademen en het sociale organisme te maken. We belichten daarom de sociaal-cultureel-spirituele situatie in de wereld en hoe het niet-kunnen-ademen daarin verankerd is geraakt. De vraag moet ook gesteld worden of het virus uit een laboratorium komt. Welke verhouding heeft het virus tot het eigenlijke Coronawezen? Wat is een Coronawezen en wat wil het? Hoe verandert dit nogal agressieve wezen als het verlost wordt? Dit zijn vragen die we gaan proberen te beantwoorden.

Verbonden met Corona zijn de angstneurose, alle overheidsmaatregelen en vooral ook het wereldwijde Corona-vaccinatie-experiment. Dit leidt tot weer nieuwe vragen, zoals: wat voor een werking heeft de ziekte Corona spiritueel en welke werking hebben de angst en de Corona-vaccinaties spiritueel? Welke wezens zijn met deze nieuwe vaccinaties verbonden? Wat willen deze wezens?

Is de oorzaak achter Corona spiritueel te genezen? Is de geestelijke schade die Corona veroorzaakt, te verhelpen? Wat komt er bij kijken om de ernstige spirituele schade (o.a. in de aura van de mens) door de vaccinaties te helen? Jeetje. Dit alles bij elkaar zijn best veel vragen.

volgende pagina