Spring naar inhoud

Omgaan met Corona-vaccinatie

22-11-2021

Mensen die zich laten vaccineren kunnen lichamelijk last krijgen – om daarin onderscheid te maken – van een vaccinatiereactie, van vaccinatiebijwerking en/of van vaccinatieschade. Een vaccinatiereactie is meestal van korte duur. Vaccinatiebijwerking kan langer duren, tot maanden lang. Vaccinatieschade kan zich pas na jaren openbaren. Het merendeel van de mensen lijkt van een coronavaccinatie geen nadelige gevolgen te ondervinden. Voor de spirituele gevolgen van de Corona-vaccinatie klik hier.

Bij een vaccinatiereactie weert het eigen immuunsysteem zich merkbaar tegen de werking van de geïnjecteerde stoffen. Bij een AstraZeneca injectie zijn de reacties anders dan bij een Pfizer- of Janssen vaccin. Per persoon is dat ook weer verschillend. Sommige mensen merken niets van de inenting. Anderen krijgen een zwelling, roodheid of pijn op de plek waar geïnjecteerd is, daarnaast soms koorts, koude rillingen, pijn in de spieren, lichte of erge hoofdpijn die dagen kan aanhouden, misselijkheid, lichte of zware vermoeidheid. Na een dag of zes verdwijnen deze ongemakken.

Bijwerkingen zijn ernstiger, kunnen zelfs dodelijk zijn. Een tot nu toe bekende en erkende bijwerking is trombose, vooral bij het AstraZeneca vaccin. Hartspierontsteking is ook een bijwerking van Coronavaccinatie. Er is weinig bekend over bijwerkingen. Maar iedereen, vooral artsen en therapeuten, neemt in zijn of haar eigen omgeving of praktijk waar dat er toch meerdere en diverse bijwerkingen zijn, waar je via de ‘main-stream media’ maar weinig over hoort.

Bij vaccinatieschade gaat het vooral om neurologische klachten zoals verwardheid en concentratieverlies. Ook verlammingen kunnen optreden. Als het om de Coronavaccins gaat dan is hierover is nog minder bekend dan van de bijwerkingen. Coronavaccins worden immers pas sinds eind 2020 gegeven. Vaccinatieschade kan pas na jaren naar buiten komen waarbij meestal ook andere factoren (zoals meerdere vaccinaties op een rij) een rol kunnen spelen. Coronavaccinaties geven op korte termijn (enige) bescherming, maar op lange termijn gaat, zoals bij alle vaccinaties, het eigen immuunsysteem (net als bij antibiotica) langzaam maar zeker achteruit. 

Het risico van de mRNA-vaccins zoals die van Pfizer is dat het om een nieuwe vaccinatietechniek gaat waarbij aan de erfelijkheid van de mens wordt gesleuteld. De vraag is niet alleen of je dit wilt maar ook of je als gevaccineerde wel genoeg informatie krijgt wat precies in jouw DNA-profiel gewijzigd wordt.
Mijn angst is dat sommige vaccinontwikkelaars bijvoorbeeld op subtiele wijze lichamen zo kunnen bewerken dat daarin bepaalde kwaliteiten van ziel en geest moeilijker vat kunnen krijgen dan vóór de vaccinaties. Met DNA-techniek zou je mensen kunnen ‘maken’ die beter in een door technologie en technocratie beheerste maatschappij passen. Dit zou binnen enkele decennia gerealiseerd kunnen worden. Hopelijk is deze gedachte alleen maar een voortbrengsel van mijn angst op dit punt.

Wat kun je doen?
Je kunt je lichaam voorbereiden op de vaccinatie door het immuunsysteem te versterken, bijvoorbeeld met Echinacea purpurea of Astragalus membranaceus. Voorbereiding vermindert de kans op nare reacties.
Andere opties zijn Sambucus nigra (Zwarte vlier) of Ribes nigrum (Zwarte bes). Laatste twee kun je ook na de vaccinatie inzetten.

Na de vaccinatie is het sowieso raadzaam om veel te drinken. Brandnetelthee (nier-ondersteunend) en Paardenbloemthee (lever-ondersteunend) zijn helemaal oké. Nieren en lever zijn onze belangrijkste ontgiftingsorganen. 
Sambucus nigra (Zwarte vlier) helpt speciaal bij koorts of griepgevoel, bij hoofdpijn en is bloedzuiverend.
Ribes nigrum (Zwarte bes) blad (tinctuur of gemmo) helpt o.a. bij vermoeidheid na vaccinatie, hoofdpijn, ontgifting en pijn in de spieren.

Als ondersteuning van de longen en als remedie tegen spike-eiwitten is Pinus sylvestris (Grove den) geschikt. 

Kruiden die het bloed krachtig zuiveren zijn onder andere Arctium lappa (Kliswortel), Gemmo van Betula pubescens (Berkengemmo) en Smilax medica (Sarsaparilla). Laatstgenoemde zuivert vooral het zenuwstelsel.

Vaccinatie-hulpstoffen (zoals grafeen en zware metalen) kunnen worden uitgeleid met zeoliet.

volgende pagina