Spring naar inhoud

Transhumanisme en de vaccinaties

Op de voorgaande pagina werd geschreven over Corona-wezens. Voor het gewone oog zijn dit onzichtbare wezens. En omdat dit zo is, kun je ontkennen dat ze er zijn. Iemand die beweert dat deze wezens wel degelijk bestaan kun je voor gek verklaren. De meeste mensen zullen het met jouw gekverklaring eens zijn.
Naast Corona-wezens zijn er ook Corona-vaccinatie-wezens. Ook deze kun je met het gewone oog niet zien. Helderzienden kunnen ze wel zien. Heldervoelenden kunnen ze voelen. Deze mensen kunnen voor het bestaan van onzichtbare wezens geen zichtbaar of tastbaar bewijs leveren. Ze kunnen er wel over vertellen. In het boek van Thomas Mayer “Corona-Impfungen aus spiritueler Sicht” kun je veel over deze wezens en hun intenties lezen. In het boek komen meerdere helderzienden en heldervoelenden aan het woord. Wat ze zeggen komt best wel heel erg met elkaar overeen. Ik noem het een en ander van wat ik in het boek van Thomas Mayer gelezen heb.

Corona-vaccinatie-wezens zijn geen beschermende of helpende wezens, wat je misschien denkt. Deze wezens zijn nog agressiever en geslepener dan Corona-ziekte-wezens. De vaccinatie-wezens zijn van een ‘soort’ die nieuw is in onze schepping. Dit heeft er o.a. mee te maken dat de techniek van de Corona-vaccinaties ook nieuw is. Niet eerder heeft de wetenschap geprobeerd om via mRNA techniek de menselijke eigenschappen te gaan veranderen. De vaccinatiewezens werken zo dat ze het fysieke, materiele lichaam van de mens dichter willen maken. Sommige mensen vinden dit zelfs prettig, een nóg materieler fysiek lichaam. Hierdoor worden geestelijke eigenschappen van de mens teruggedrongen. En dat is precies wat deze wezens willen, ze willen een mens zonder geest, een Ik-loze mens. De mRNA vaccinaties zijn een eerste stap in deze richting. Voor mensen die een rotsvast vertrouwen hebben in de gangbare wetenschap en de hedendaagse geneeskunst betekent het onder woorden brengen van dit feit een absoluut onacceptabele beschuldiging.

De vaccinatiewezens kun je ook transhumanismewezens noemen. Deze geestelijke wezens inspireren namelijk ook het transhumanisme. Transhumanisme is een steeds sterker wordende stroming die uitgaat van de aller-modernste wetenschap. Eén van de inspirerende en innovatieve centra van transhumanisme is bijvoorbeeld Silicon-valley, waar de grote Tech-bedrijven zitten met hun gigantische datacentra. Personen zoals Elon Musk (CEO van Tesla), Bill Gates (oprichter Microsoft), Google oprichter Sergey BrinKurt, Google ingenieur Ray Kurzweil, Paypal baas Peter Thiel zijn voorvechters van het transhumanisme.
Wat is eigenlijk transhumanisme? Transhumanische wetenschappers beschouwen dood en ziekte als tekortkomingen van de schepping. Ze willen dood en ziekte overwinnen met techniek, vooral met digitale techniek. Ze hopen deze techniek zo te verfijnen dat het ook in het menselijk lichaam kan werken. Het menselijke DNA zien ze als een ‘programmacode’ die verbetert moet worden. Het mRNA zien ze als een ‘stuurprogramma’ waarmee de gebrekkige ‘programmacode’ veranderd kan worden. Langs deze weg denken en doen deze transhumanisten. En dat doen ze (zoals voor gelukkig steeds meer mensen duidelijk wordt) héél erg efficiënt.

De transhumanisme-wezens inspireren deze ontwikkeling. De uitvoerende wetenschapers zijn zich er niet bewust van dat ze voor deze wezens werken. Hetzelfde geldt voor bestuurders, politici en de media. Ook zij werken onder invloed van deze ‘nieuwe’ wezens. Dit verklaart ook waarom alles over de hele wereld nu in dezelfde richting werkt. ‘Het hangt in de lucht’ en niet zo’n klein beetje ook. Deze wezens werken vooral via de angst. Zijn we bang, dan staan we open voor de negatieve inspiraties van deze geesten.
Iets anders is dat deze wezens als vaccinatiewezens ook bij de gevaccineerde mens binnenkomen in lichaam, ziel en geest, op het moment dat je de prik krijgt. Deze wezens kunnen ook overspringen op niet-gevaccineerden die er voor open staan. Helderzienden kunnen waarnemen wat deze wezens doen:
Gevaccineerden met een sterke geest en/of mensen die goed over de vaccinatie hebben nagedacht, zijn minder vatbaar voor de innerlijk ondermijnende werking van deze demonen. Ik-zwakke mensen des te meer. In het gewone bewustzijn voelen ze zich vaak gelukkig met de vaccinatie. Wat men niet merkt is dat bijvoorbeeld het ‘hoger Ik’ of iemands engel wat verder weg is komen te staan dan vóór de prik. Niet zelden is er bijna geen of helemaal geen contact meer met de engel of andere geestelijke lagen of niveaus van de mens. Hoewel het voor iedereen weer anders uitpakt is het wel zo dat met iedere prik de geestelijke vermogens van de gevaccineerde verminderd worden.
Vooral als iemand overlijdt worden de gevolgen van de vaccinaties nog duidelijker en ook erger. Het fysiek materiele lichaam, waarmee het contact door de vaccinatie intenser en eenzijdiger is geworden, is er na het sterven niet meer. Door de dood leg je immers dit lichaam af. Vooral als de mRNA vaccinaties zich tijdens het leven herhalen raak je steeds sterker op het fysieke lichaam gericht en steeds minder op de ziel en geest. En ook steeds minder op de engel en de rest van de geestelijke omgeving. Helderzienden nemen waar dat zo iemand na de dood terecht komt in het volledig lege en donkere. De betrokken ziel heeft geen fysiek contact meer met de aarde en kan ook geen geestelijk contact krijgen met de wereld aan gene zijde. Na de dood wordt men opgesloten in een donkere kerker en gebeurt er aan beide zijden helemaal niets meer. Je bent verlaten van alles, van het voorgaande leven en van het komende leven na de dood. Je bent zelfs verlaten van je eigen geest. Zelf vond ik dit heel erg schokkend om te lezen. Dit betreft geen eenling, maar bijna de hele nu levende mensheid!

Voor meer details over de spirituele gevolgen van met name de Corona-vaccinaties lees het al genoemde boek van Thomas Mayer: https://nearchus.nl/imprints/het-getij/corona-injecties

volgende pagina